KAHRAMANMARAŞ İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ

2024 Yılı Turizm Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı.

2024 Yılı Turizm Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinesinde, kamu kurum ve kuruluşları ve sektör temsilcilerinin katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında; 17 Nisan Çarşamba günü İstiklal Üniversitesi Karacasu Kampüsü yerleşkesinde ev hanımlarına yönelik Kahramanmaraş yöresel yemek yarışması düzenlendi. Finale kalan yarışmacıların performansları jüri üyelerince değerlendirilmek suretiyle dereceye giren yarışmacılar belirlendi.

18 Nisan Perşembe günü, turizm sektörü ve paydaşlarının temsilcileriyle ilimiz Ali Kayası Cam Terası’na gezi düzenlendi. Gezi sonrasında ise Expo Garden Hotel’de resepsiyon gerçekleştirildi. 

19 Nisan Cuma günü, Kahramanmaraş Mado Akdeniz Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrencilerin ve turizm sektör temsilcilerinin katılımıyla, İl Müdürü Sn. Seydihan KÜÇÜKDAĞLI moderatörlüğünde “Turizm Bilinci” konulu panel gerçekleştirildi. Panel sonrası yemek yarışmasında dereceye girenlere, sektörde emeği geçenlere ve okulunu  dereceyle bitiren öğrencilere başarı belgeleri ve hediyeler takdim edildi.



Turizm Haftası 2024-Kahramanmaraş (1).JPG